This Vila is built in Hakuba famous for its international snow resort. In this area, many houses have ground floor, which is set at 1 meter high from the ground because of the deep snow. As a result, these houses are visually and functionally separated from the surrounding nature. So, I set the large roof upon the site at first, which enables a floor continuous with the ground level. This large roof, made of polycarbonate panels to bear the weight of severe snow, is transparent to gain a lot of sun light onto the roofed terrace. So, we can enjoy time and light in the forest.



- bill 6-11-2017 7:08 am

bill check link please

- Skinny 6-12-2017 12:19 am [add a comment]

i see its the blue one

- Skinny 6-12-2017 12:20 am [add a comment]

link fixed. embedded blue link removed. Thanks Skinz

- bill 6-12-2017 7:43 am [add a comment]

add a comment to this page:

Your post will be captioned "posted by anonymous,"
or you may enter a guest username below:

Line breaks work. HTML tags will be stripped.